Nieuwe beelden en censuur Tokyo Mirrage Sessions #FE

Tijdens de PAX event zijn nieuwe beelden van Tokyo Mirrage Sessions #FE vrij gekomen.

Tokyo Mirrage Sessions #FE is een exclusieve Wii U-titel dat volledig in teken staat van de Japanse muziekindustrie. De nieuwe beelden hebben betrekking op gameplay en cutscenes die in het spel voorkomen. In de onderstaande video’s kan je de eerder genoemde elementen waarnemen.

Naast nieuwe beelden zijn wij ook te weten gekomen dat de Westerse variant van Tokyo Mirrage Sessions #FE een censuur kent. Dit is niet de eerste keer dat dit bij de lokalisatie van JPRG-titel gebeurd. Denk aan Xenoblade Chronicles X en Fire Emblem Fates. In de onderstaande video kan je de censuur bekijken.

Tokyo Mirrage Sessions #FE ligt 24 juni in de winkelschappen. Ga jij deze titel aanschaffen? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Geef een reactie