Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Win: twee keer eShop tegoed én pakket met Mario badges

Leuke game op het oog in de Nintendo eShop? Bij Daily Nintendo verloten we 2 keer een eShop tegoed t.w.v. 15 euro én een pakket met 5 Nintendo pin badges

Wat moet doen om kans te maken? We verloten de prijzen onder alle bezoekers die de komende twee weken actief zijn met zijn/haar DN account. Dat kan door mee te praten op het forum of door te reageren op het nieuws. Om kans te maken dien je de komende twee weken minstens drie reacties op het forum of op het nieuws te plaatsen. Reacties onder deze actie tellen uiteraard niet mee. Veel makkelijker kunnen we je het niet maken!

Heb je nog geen DN account? Je kunt deze hier gemakkelijk aanmaken. Eind april / begin mei maken we de winnaars bekend. Veel succes!

eShop-nintendo

maio

 

Het aantal berichten (min 3) heeft geen invloed op de winkans. Redactionele crew alsmede moderators van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. Winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Per persoon mag één keer worden meegedaan. Winnaars krijgen na de uitslag zo snel mogelijk hun downloadcode per e-mail opgestuurd of het badge pakket per post. Daily Nintendo is nooit aansprakelijk voor het aankomen van prijzen per post.