Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[POLL] Koop jij Star Fox Zero/Guard?

Vandaag is de release van Star Fox Zero en Star Fox Guard!

Na tien jaar is er eindelijk weer een nieuw avontuur in de Star Fox-serie, maar ga jij een van de nieuwe titels in huis halen? Wij zijn benieuwd naar jouw antwoord. Stem mee!

Uitslag van vorige week

Vorige week vroegen we naar jouw mening over de beste Star Fox-titel. Al snel bleek dat de winnaar uit een van de eerste drie titels zou bestaan. Zowel de eerste titel, als Lylat Wars en Star Fox Adventures kende de eerste dagen evenveel stemmen, maar de uiteindelijke winnaar is de titel voor de Nintendo 64 geworden. Lylat Wars werd door jullie gekozen als beste Star Fox-titel!

Poll van deze week

De opiniepeiling van deze week heeft betrekking op Star Fox Zero en Star Fox Guard. Beide titels kennen vandaag hun officiële releasedag, met als hoogtepunt de First Print Edition. De speciale editie bundelt beide titels en kent een steelbook waarop een Arwing is afgebeeld. Ga jij een van de titels kopen of wacht jij de reviews af?

Elke vrijdag kan je stemmen op een nieuwe pol bij Daily Nintendo. Heb jij nog suggesties voor een toekomstige poll ? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie of op het forum!