Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gerucht: Nintendo gaat sneller software uitbrengen voor NX

De geruchten over de NX blijven maar stromen. Dit keer is het alleen niet over de hardware, maar over de software.

Emily Rogers, de persoon die eerder correcte informatie over Paper Mario onthulde, heeft een hoop  geruchten onthuld over de games voor de NX. Zo zouden onder andere onaangekondigde Wii U games overgegaan zijn naar de NX.

Verder weet ze nog te melden dat Nintendo stukken sneller First-Party titels wilt uitbrengen en daardoor de manier van ontwikkelen enorm heeft aangepast. Mogelijk zou de NX hierdoor de hoogste aantal First-Party titels in de geschiedenis van Nintendo krijgen. Tevens verwacht ze dat de NX binnen één jaar meer games zal hebben dan de Wii U in drie of vier jaar.