Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[POLL] Welke Star Fox-titel is de beste?

Volgende week worden de nieuwe aanwinsten in de Star Fox-serie uitgebracht. Hoogste tijd om voor de release een blik te werpen op het verleden van de serie!

De Star Fox-serie gaat al meer dan twintig jaar mee, maar er zijn slechts vijf unieke titels en één remake uitgebracht. Volgende week zal de serie voor het eerst in tien jaar een nieuw hoofdstuk krijgen, maar welke titel uit de serie vind jij tot nu de beste?

Uitslag van vorige week

Vorige week vroegen we naar jouw favoriete uitstapje van Super Mario. Je kon dit keer op meerdere antwoorden stemmen, waarbij een limiet van drie keuzes werd gesteld. Dit leidde tot de volgende top 3:

  1.  Mario Kart
  2. Mario Party
  3. Mario & Luigi

Het had ook bijna niet anders gekund, maar met meer dan 40% van de stemmen is de Mario Kart-serie het populairst onder de lezers van Daily Nintendo, maar van een feestje en een RPG-avontuur zijn jullie ook niet vies. Het is opvallend te noemen dat de sportseries van Mario minder in trek zijn. Denk aan Mario Tennis en Mario Golf. Aan iedereen die gestemd heeft, bedankt!

Poll van deze week

De opiniepeiling van deze week richt zich op de geschiedenis van de Star Fox-serie. De serie staat bekend om actievolle scenes en arcade-achtige gameplay. Toch is er in de loop der tijd het een en ander uitgeprobeerd met de serie. Denk aan groots avontuur in Star Fox Adventures en uitgebreide multiplayerstanden in Star Fox: Assault. De wat oudere gamer zal zich met name Star Wing en Lylat Wars heugen, waarbij sommige scenes nog altijd op het netvlies staan gebrand.

In de onderstaande poll kan jij je stem uitbrengen. Laat jij je leiden door nostalgie of heb jij een andere motivatie? Laat het ons weten!

Naar aanleiding van de releases van Star Fox Zero en Star Fox Guard zijn er aankomende week verschillende specials te lezen op Daily Nintendo. De specials hebben te maken met de Star Fox-serie en lichten het een en ander toe. Mocht de serie onbekend zijn voor jou en je hebt wel interesse in Star Fox Zero dan is het handig om aankomende week de site in de gaten te houden.

Elke vrijdag kan je stemmen op een nieuwe pol bij Daily Nintendo. Heb jij nog suggesties voor een toekomstige poll ? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie of op het forum!