Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Informatie en beeldmateriaal Kirby: Planet Robobot

Nintendo heeft vandaag een update geplaatst op de Japanse site van Kirby: Planet Robobot. Hierdoor beschikken we over nieuwe informatie en beeldmateriaal van de game.

Allereerst heeft Nintendo de ‘Esper’ kopie mogelijkheid bevestigd. Met psychische krachten kan Kirby zich onzichtbaar maken of een aanval plaatsen met elektrische schokken. In het spel kan Kirby over zo’n 25 vaardigheden beschikken. Dit zijn zowel oude als geheel nieuwe vaardigheden.

Een ander nieuwe vaardigheid van Kirby in zijn nieuwste avontuur is het gebruik maken van een mechanische pak, dat Robobot Armor wordt genoemd. Net als Kirby kent de mechanische uitrusting ook vaardigheden. De onderstaande vaardigheden zijn zojuist bekend gemaakt, maar er zijn in de uiteindelijke versie meer dan tien varianten te vinden.

  • Spark Mode: Start een enkele aanslag met schokgolven
  • Jet Mode: Verander in een straaljager
  • Cutter Mode: Snij door tegenstanders heen met enorme zaagtanden
  • Bomb mode: Val aan door het continue vrijgeven van ‘Walker Nitros’
  • Wheel mode: Schiet vooruit als een racer met ‘Full Turbo Acceleratie’

De Robobot Armor kent naast upgrades ook een aanpassing in uiterlijk. In het spel zijn er meer dan 200 stickers te verzamelen waarmee jij je mechanische pak kan personaliseren.

De onderstaande trailer laat een stukje van het verhaal zien, maar toont ook gameplaybeelden. Hoewel in de Japanse trailer wordt gesproken over een release in april, zullen wij in Nederland moeten wachten tot 10 juni. De game zal tegelijkertijd met nieuwe amiibo worden uitgebracht.

Wat vind jij van de vrijgegeven informatie en beelden? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie?