Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

NX krijgt mogelijk 12GB RAM en EA titels

Hoewel Nintendo hun kaken stijf op elkaar houdt betreft de NX blijven de geruchten stromen.

De nieuwste lading geruchten komt vanaf Reddit en brengt naast nieuwe geruchten ook weer een paar oude naar voren. Zo wordt de Zelda U port weer genoemd en komt ook Luigi’s Mansion weer naar voren. Nieuw zijn echter titels van EA en de hoeveelheid RAM die de console moet krijgen.

Volgens deze nieuwe “leak” zal de NX 12GB aan RAM geheugen krijgen waarvan 3GB voor systeem OS gebruikt zal worden en de overige 9GB voor games. De Wii U heeft ter vergelijking 2GB, de Xbox One 6GB en de PS4 8GB.

Verder benoemd de “leak” Battlefield 5, FIFA 17, Deus Ex Mankind Divided, Mass Effect Trilogy, Dragon Quest en Super Mario NX nog als games die in elk geval op de planning moeten staan voor de NX.

Wat denk jij? Zou dit wel eens kunnen kloppen?