Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[POLL] Welke uitstapjes van Mario zijn jouw favoriet?

Eerder kon je al stemmen op jouw favoriete Super Mario-titel. Ditmaal kan je jouw stem uitbrengen op jouw favoriete uitstapjes van de besnorde loodgieter!

Bij uitstapjes van Super Mario kan je denken aan series als Mario Kart, Mario Golf en Mario Party. Inmiddels zijn sommige uitstapjes net zo populair als de hoofdavonturen van Super Mario, maar welke vind jij de leukste?

Uitslag van vorige week

Voordat we bij de poll van deze week komen, blikken we zoals gewoonlijk even terug op de poll van afgelopen vrijdag. Toen vroegen we of jij Miitomo gaat gebruiken. Onder degene die hebben gestemd heeft 61% aangegeven dat zij Miitomo gaan gebruiken. Een kleiner gedeelte,  30%, heeft aangegeven dat zij de applicatie gaan downloaden, maar nog niet weten dat zij Miitomo gaan gebruiken. Mocht jij nog twijfelen of de gratis applicatie iets voor jou is, dan kan jij misschien het antwoord vinden in de review van Miitomo.

Poll van deze week

De opiniepeiling van deze week gaat over de meest herkenbare personage van Nintendo: Super Mario. Naast de hoofdavonturen die Mario beleeft, haalt hij ook voldoening uit het beoefenen van verschillende soorten sport en wil hij nog weleens een zeer uitgebreid avontuur beleven.

Als spelregel hebben we voorgenomen om enkel series te gebruiken welke uit meerdere titels bestaan. Daardoor valt een serie/titel als Super Mario Maker af. Maar om het stemmen voor jullie wat gemakkelijker te maken krijg je de mogelijkheid om op meerdere antwoorden, maximaal drie, te stemmen. Laat weten op welke spin-offs jij je stem hebt uitgebracht!

Normaliter kan je elke vrijdag stemmen op een nieuwe pol bij Daily Nintendo, maar door omstandigheden is dit eenmalig verzet naar zaterdag. Heb jij nog suggesties voor een toekomstige poll ? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie of op het forum!