Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

DN.FM is nu via iTunes te beluisteren!

Onze podcastserie DN.FM is nu ook via iTunes te beluisteren. 

iTunes is een groot medium voor het beluisteren van podcasts en het kopen van muziek, films en apps. Nu DN.FM de afgelopen tijd is gegroeid, hebben we besloten de podcast ook via andere kanalen te distribueren. 

Tot nu toe gebruiken we voor alle podcasts Soundcloud. Dit is een handige medium, omdat het voor veel platformen beschikbaar. Maar Soundcloud is daarnaast wel gericht op muziek en minder op podcasts. Dit is jammer, maar gelukkig hebben we de mogelijkheid om naast Soundcoud de podcast ook via andere kanalen uit te brengen via RSS.

Het eerste andere kanaal waar de podcast op verschijnt is iTunes. Dit platform is standaard te vinden op elke iPhone, iPad, iPod, Apple TV en Mac. Ook op Windows is iTunes te krijgen door het hier te downloaden. Via iTunes kan je de podcast automatisch laten downloaden wanneer er een nieuwe aflevering uitkomt, zelf downloaden als je de aflevering offline wil beluisteren en natuurlijk net als Soundcloud en Youtube screamen naar je apparaat via Wi-Fi of een mobiel datanetwerk.

dn.fm-podcast-itunesDe iOS app biedt daarnaast nog veel meer mogelijkheden. Zo kan je de podcast voor het slapen beluisteren en na het eindigen van de aflevering, of aangegeven tijd, je apparaat automatisch op stil zetten. Een leuke optie is het versnellen van de podcast, waardoor je als goede luisteraar sneller de podcast kan beluisteren.

Screenshots met uitleg over de Podcast app staan hieronder:

Meer uitleg over de podcast app kan je vinden op de site van Apple.

Daarnaast is het mogelijk je te abonneren op DN.FM waardoor je een berichtje krijgt, als een nieuwe podcast klaar staat. Dit kan je heel makkelijk doen door naar onze podcast op iTunes te gaan, en op abonneer te drukken.

Naast iTunes willen we ook via nadere kanalen onze podcast aanbieden, als jullie nog ideeën hebben horen we dat graag. Natuurlijk blijven we via Soundcloud onze podcast aanbieden, maar door andere kanalen proberen we het voor zoveel mogelijk luisteraars een zo prettig mogelijk luisterervaring te bieden.

Via deze link kom je bij onze podcast: https://itunes.apple.com/nl/podcast/dn.fm/id1101842595?mt=2

Vergeet niet alvast te abonneren, zodat je de nieuwste podcast als eerste ontvangt.