Japan krijgt amiibo diorama

Heb jij altijd al je amiibo op een bijpassende standaard willen zetten? Dat kan binnenkort voor de Smash en Kirby series.

Nintendo brengt, na eerder al een Animal Crossing diorama te hebben uitgebracht in Japan, twee twee diorama’s uit voor amiibo. De ene is voor Super Smash Bros. amiibo en zal het Battlefield level uitbeelden. Tevens zal hij komen met een verplaatsbare Smash Ball afbeelding.

De andere diorama is voor de nieuwe Kirby amiibo. Deze diorama heeft in plaats van een Smash Ball verschillende items uit de Kirby serie die je naar wens kan neerzetten. Hoewel ze nog niet voor Europa zijn aangekondigd is het mogelijk ze uit Japan over te laten komen.

De diorama’s zullen 864 Yen gaan kosten wat nog geen tien euro is. Bekijk afbeeldingen van de diorama’s hieronder.

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

Geef een reactie