Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

De Nintendo Online Store voor Nederland uitgekomen

Nintendo Merchandise in de Nintendo Online Store.

De Verenigde Staten en Groot-Britannië konden al eventjes rondsnuffelen tussen verschillende Nintendo Merchandise, in de Nintendo Online Store. Vandaag is deze store echter ook beschikbaar gemaakt voor Nederland, België en meer landen binnen Europa. Wel is er een kleiner aanbod.

Waar bijvoorbeeld in de Nintendo Online Store van de UK ook amiibo worden aangeboden, is de store voor de rest van Europa minder uitgebreid.  Zo worden er momenteel geen games en dergelijke aangeboden. In de store vind je wel merchandise waaronder een t-shirt en een knuffel. Zo zien we op een glimp van de homepage van de store al een plushen Yoshi, een sporttas van Mario en een wit Gameboy-tshirt. Nintendo zal in de loop van tijd nieuwe items aan de store toevoegen en vervangen.

De Nintendo Online Store is hier bereikbaar.

nintendo-online-store