Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mario Maker Maandag – April

Het is weer tijd voor Mario Maker Maandag, de maandelijkse special waar wij elke maand één van jullie Super Mario Maker levels uitlichten.

Sinds de release van Super Mario Maker hebben jullie een heleboel levels met ons gedeeld in het Super Mario Maker Level topic.  Elke week kiezen wij één van deze levels uit om vervolgens op Mario Maker Maandag uit te lichten. Heb jij een leuk, mooi, grappig, ofop wat voor wijze dan ook uniek level gemaakt en wil je dat zoveel mogelijk mensen hem spelen? Plaats hem dan in dit topic en wie weet staat jouw level hier de volgende keer!

Heb jij voldoende geduld? Kan jij een level aan wat je waarschijnlijk veel te vaak moet proberen, ook al is het level zó kort dat de (huidige) high-score maar 13 seconden is? Zo ja, dan vind je dit misschien wel een leuk level. Zo nee, dan moedig ik je alsnog aan om het level op z’n minst één keer te proberen. Het is namelijk verslavend…

Ik heb het hier over het level van Alfons; “Train your jumps”. Om even eerlijk te zijn: Het level is simpel en niet heel indrukwekkend. Toch heeft het iets. In het level probeer je zo snel mogelijk van links naar rechts te gaan, terwijl je allerlei moeilijke sprongen moet maken. Sommige op pilaren, sommige op zwevende blokken… De eerste paar sprongen zijn wel te doen, maar daarna wordt het lastig. Echter krijg je, telkens als je faalt, nog meer zin om het over te doen. Een soort “Flappy Bird”-effect, om het zo te verwoorden. Het is oneerlijk, het is vervelend, het is niet per sé leuk… Maar dat maakt het level… leuk! Ik daag jullie bij deze uit om het level zelf eens te proberen, om te kijken hoe ver jij kan komen!

 


Level ID: ADF5-0000-01ED-7FFF


Wat vind jij van het level van Alfons? Laat het hieronder weten!