Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[POLL] Ga jij Miitomo gebruiken?

Gisteren kwam Nintendo’s eerste officiële applicatie uit voor smartphones: “Miitomo”. Een applicatie waarmee je, volgens Nintendo, “je vrienden beter zult leren kennen”.

Als jij een smartphone hebt, is de kans groot dat je een applicatie als WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram hebt geïnstalleerd. Allemaal verschillende sociale media waarmee je in contact kunt blijven met je vrienden. Nintendo heeft nu haar eigen applicatie uitgebracht, maar is deze wel uniek genoeg om een succes te worden? Miitomo brengt jou in contact met je vrienden via elkaars Mii-personages. Deze zullen bij elkaar op bezoek gaan en zullen over elkaar vertellen, aan de personen die de app gebruiken. Zo kwam, bij mij bijvoorbeeld, mijn Mii mij vertellen dat Jorden een nieuwe Limited Edition 3DS had gekocht. Dit alles gebeurt op een grappige manier zoals alleen Nintendo zoiets kan brengen. Maar wie zitten er eigenlijk überhaupt op zo’n applicatie te wachten?

Uitslag van vorige week

Voordat we bij de poll van deze week komen, blikken we zoals gewoonlijk even terug op de poll van afgelopen vrijdag. Toen vroegen wij jullie of jullie Hyrule Warriors: Legends gaan kopen. Uit de antwoorden blijkt dat de meesten Hyrule Warriors: Legends zullen kopen. Deze stemmers zijn echter onderverdeeld in meerdere groepen. Een groot deel koopt enkel de losse game, maar er zijn ook mensen die de game kopen, terwijl ze de Wii U versie ook al in de kast hebben staan. De rest van de mensen heeft laten weten dat ze het bij de Wii U versie houden, of dat de reeks spellen hen überhaupt niet aanspreekt.

Poll van deze week

Dan is het nu tijd voor de poll van deze week. We zijn namelijk benieuwd of jij Miitomo gaat gebruiken! Laat het hieronder weten! Heb je Miitomo al gedownload? Dan zouden we het ook leuk vinden als je in de reacties even laat weten wat je tot nu toe van de app vindt!

Elke vrijdag kan jij stemmen op een nieuwe pol bij Daily Nintendo, maar heb jij nog suggesties voor een toekomstige poll ? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie of op het forum!