Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Beelden van Pokémon Go-béta verschenen

Beelden van de Japanse béta voor Pokémon Go zijn online opgedoken.

 Met Pokémon Go zetten Nintendo en The Pokémon Company weer een stapje naar de mobiele markt. Dit jaar zal voor Android en iOS een location-based game genaamd Pokémon Go verschijnen. De game is al ver in ontwikkeling en de béta voor Japan is al verschenen. 

Uit de beelden van een béta tester is wat nieuwe informatie te halen. Zo zien we de keuze voor een jongen en meisje, en de verschillende kenmerken die je in een soort Mii-maker aan je karakter kan geven. Deze kenmerken zijn erg uitgebreid zo kan je verschillende broeken en rugzakken uitkiezen. Daarna zien we een proces, waarin je je zelf een naam kan geven.

Wanneer je karakter is gemaakt, belandt het karakter in een wereld met een bijzondere vormgeving. Het is daarna mogelijk je Pokémon, Pokédex en Items in te zien. We zien dat er in het menu van de Pokémon een maximum van 500 eieren of Pokémon te zien is. Ook is te zien dat er bij het begin 20 Poké Balls worden gegeven aan je karakter.

De beelden kan je hieronder bewonderen: