[POLL] Koop jij Hyrule Warriors Legends?

Het is vrijdag en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe poll! Deze week zijn we benieuwd of jij dé release van deze week gaat kopen: Hyrule Warriors: Legends.

Met de release van Hyrule Warriors: Legends zijn er nu twee spellen in de Hyrule Warriors-reeks. Wij zijn benieuwd wat jij vindt van de Hyrule Warriors spellen en willen daarom weten welk(e) spel(len) jij in je bezit hebt!

Uitslag van vorige week

Maar eerst even terugblikken op de poll van afgelopen vrijdag. Toen vroegen wij jullie welke rank jullie hebben in Splatoon. Uit de uitslag blijkt dat de meerderheid zich in B+ bevindt. Ook hebben we zelfs drie spelers die in de hoogste rank zitten, namelijk S+! Tot slot konden we uit de uitslag opmaken dat alle stemmers, mits ze in het bezit zijn van Splatoon, Ranked mode hebben gespeeld, want iedereen is uit de laagste rank!

De poll van deze week

Dan is het nu tijd om te stemmen. Omdat er ook een Limited Edition van Hyrule Warriors: Legends beschikbaar is, leek het ons leuk om die in de poll te verwerken, om zo’n mooi mogelijk overzicht te maken van wat onze lezers gaan kopen. Ook is de Wii U versie van Hyrule Warriors in de poll verwerkt. Dus of je nou de Limited Edition koopt van Hyrule Warriors: Legends, terwijl je de Wii U versie al bezit, óf dat je alleen de Wii U versie hebt, voor iedereen is er een optie!

Elke vrijdag kan jij stemmen op een nieuwe pol bij Daily Nintendo, maar heb jij nog suggesties voor een toekomstige poll ? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie of op het forum!

Barry

Leuk dat je kijkt op Daily Nintendo! Als je wilt kun je me toevoegen op de 3DS: 4382-2055-3112, of de Wii U: Deobus

5 gedachten over “[POLL] Koop jij Hyrule Warriors Legends?

Geef een reactie