Veel nieuwe informatie Pokémon Go

Dit jaar nog moet de mobiele game Pokémon Go verschijnen, na een lange stilte is er eindelijk meer informatie onthuld.

The Pokémon Company en Niantic Inc. hebben vandaag nieuwe features onthuld van Pokémon GO. Deze game wordt later dit jaar in de App Store en Google Play gelanceerd en moet Pokémon fans aansporen echt de wereld in te trekken om te zoeken naar Pokémon.

In Pokémon GO moeten spelers overal ter wereld hun omgeving af speuren op jacht naar Pokémon die op bepaalde locaties bevinden. Dat je echt op pad moet ligt voornamelijk aan het feit dat de Pokémon niet overal te vinden zijn. Zo zijn water Pokémon alleen in de omgeving van water te vinden. Als je in de buurt van een pokémon bent zal je telefoon trillen, als je dan de app opent kan je door middel van een Poké Ball de Pokémon proberen te vangen. De Poké Balls zullen samen met andere items op bepaalde plekken zoals kunstobjecten te vinden zijn. Deze plekken worden PokéStops genoemd.

Als je verder komt met Go zal je Trainer-level stijgen, hoe hoger dit level is des te betere Pokémon je kan van en des te meet items je kan gebruiken. Ook zullen een aantal Pokémon kunnen evolueren zodra er meer van dezelfde soort gevangen worden en kan je Pokémon eieren vinden welke uitkomen na een bepaald aantal stappen. Tevens zal je tijdens het spelen met bepaalde acties medailles kunnen vrijspelen.

In het spel worden spelers aangemoedigd om zich aan te sluiten bij één van de drie teams. Met deze teams kan je een lege Gym bezetten en Gyms die in het bezit van andere teams uitdagen. Om deze Gym uit te dagen zal je ook echt naar een specifieke plek moeten gaan.

Tevens zijn de eerste officiële screenshots onthuld welke hieronder te zien zijn.

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

2 gedachten over “Veel nieuwe informatie Pokémon Go

Geef een reactie