Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Update] Miitomo is zeer goed ontvangen in Japan

Miitomo stond gisteren op nummer één in de “Sociaal Netweken” categorie van de App Store.

Miitomo wordt de eerste mobiele app van Nintendo en wordt daarom op de voet gevolgd door liefhebbers van Nintendo en de mobiele markt. Gisteren was het een spannende dag, omdat de game in Japan verscheen. Toch zijn de resultaten positief; Miitomo staat bovenaan in z’n categorie & onderzoeker “App Annie” brengt ook positieve resultaten naar buiten.

In Miitomo is het de bedoeling dat je bijzondere vragen over jezelf beantwoordt en op deze manier meer te weten komt over je vrienden. Daarnaast vindt deze game plaats in een wereld, die men doet denken aan Tomadachi Life. Ook hier kan je kleding kopen en minigames spelen. De game moet deze maand nog verschijnen in Nederland voor Android en iOS.

Naast het succes in Japan, heeft Nintendo ook gereageerd op dit ontvangst. Ze vertelden dat ze blij zijn met de resultaten en zeggen dat Miitomo zal blijven evolueren.  Het originele citaat staat hieronder:

“We had a good start and have received very positive feedback. Miitomo will continue to evolve.”

Kijk jij uit naar Miitomo?

[Update] 20-03-2016:
Hierboven kon je al lezen dat Miitomo goed is ontvangen in Japan. Vandaag maakte het officiële twitterkanaal van Miitomo Japan bekend dat in drie dagen tijd al de magische grens van 1 miljoen downloads is gepasseerd.

Vrijvertaald: Miitomo heeft meer dan 1 miljoen mensen bereikt in 3 dagen! Ik ben hiervan al snel op de hoogte gebracht. Veel dank! Miitomo is interessanter door met veel vrienden te spelen, dus blijf samen genieten!