[Trailer] Hyrule Warriors Legends amiibo ondersteuning

Vandaag heeft Nintendo of Europe een nieuwe trailer gelanceerd van Hyrule Warriors Legends voor de 3DS. Hierin is de amiibo ondersteuning te zien.

Vorige jaar kwam Hyrule Warriors uit voor de Wii U. De game was gemaakt door Koei Temco, maar Nintendo hield een oogje in het zeil.  Hyrule Warriors heeft het goed gedaan en was voor velen een aangename verrassing. Nintendo heeft besloten de game over te brengen naar de 3DS in een nieuwe editie, Hyrule Warriors Legends.

In de game, die vanaf 24 maart te verkrijgen is, kun je gebruik maken van amiibo ondersteuning. Dit kan met Link, Zelda, Ganondorf, Toon Link, Sheik en zelfs de Wolf Link amiibo. De trailer kun kun je hieronder bekijken.

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

Geef een reactie