Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

My Nintendo komt morgen al naar Japan

Nintendo’s nieuwe loyaliteitsprogramma My Nintendo zal morgen al gelanceerd worden in Japan.

De vervanger van Club Nintendo zal ook naar Europa komen al is een datum voor een Europese start momenteel nog onbekend. Wel werd onlangs al de mogelijkheid om een account aan te maken beschikbaar in Europa. Je kunt je Nintendo-account hier aanmaken. Je kunt dit onder andere doen door je Nintendo Network ID, Facebook-, Google+- of Twitteraccount te koppelen. Nintendo-account zal ook een loyaltyprogramma krijgen maar daarover wordt volgende maand pas meer informatie verwacht. Ook moet het account in de toekomst werken bij smartphonegames van Nintendo. Zodra er meer bekend is over een Europese start van My Nintendo houden we je op de hoogte.