[Gerucht] Luigi’s Mansion 3 naar de Nintendo NX?

Er zijn nieuwe geruchten opgedoken via Dual Pixels. De website meldt dat Luigi’s Mansion 3 zal verschijnen op de Nintendo NX. Het zou een visueel indrukwekkende launchtitel zijn voor het nieuwe Nintendo platform.

Voor de duidelijkheid, nogmaals, het gaat hierbij dus om geruchten die op de site van Dual Pixels zijn geplaatst. Hierbij is vermeld dat het de bedoeling is dat de game op de NX een ‘3D tekenfilm’ kwaliteit moet krijgen. De geruchten zijn afkomstig van Geno, van wie al eerder geruchten waar bleken te zijn. Dit in tegenstelling tot de website Dual Pixels die eerder weleens geruchten de wereld in heeft geholpen die niet bleken te kloppen.

Zodra er meer/officiële informatie bekend is kun je dit uiteraard bij ons lezen.

 

 

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

3 gedachten over “[Gerucht] Luigi’s Mansion 3 naar de Nintendo NX?

Geef een reactie