[DIRECT] Mario Maker update

Tijdens de Nintendo Direct van  03-03 is behoorlijk wat informatie vrijgegeven, waaronder over een Super Mario Maker update. 

De eerste info die verteld is ging over het toevoegen van opties in het bouw menu. Spelers konden al verschillende objecten schudden om hier soortgelijke objecten. Deze functie wordt nu uitgebreid.

Een Thwomp kan geschud worden om een spear pillar te maken. De P block, deuren en munten krijgen een soortgelijke verandering. Als de P block geschud wordt, veranderd deze in een sleutel. Als de deuren geschud worden, veranderen deze in deuren met een slot. De munten kunnen veranderen in roze munten. De speler moet een aantal van deze roze munten verzamelen om zo een sleutel te vormen.

De 100 Mario challenge wordt ook uitgebreid. Hier wordt een nieuwe moeilijkheidsgraad aan toegevoegd, namelijk super moeilijk, welke je vrijspeeld na de moeilijke 100 Mario challenge. Daarnaast komen er 12 nieuwe kostuums, die vrijgespeeld kunnen worden in de 100 Mario challenge.

De website wordt uitgebreid om nauwkeuriger mee te zoeken.

De update is op 9 maart beschikbaar.

Tosca

Ik ben een Zelda fan tot op het bot, maar ik sta open voor vrijwel elk Nintendo spel. Mijn leven is momenteel helemaal volgepland, met school, waterpolo, volleybal, werk, en uiteraard Daily Nintendo!

Geef een reactie