Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[POLL] Stem op de beste Zelda-titel!

Met een opiniepeiling over de beste Zelda-titel willen wij de Zelda-week openen. Stem mee!

The Legend of Zelda-serie viert dit jaar haar 30e verjaardag en dat laten wij niet onopgemerkt voorbij gaan. Vanaf vandaag kan je elke dag een nieuw artikel lezen dat te maken heeft met de geliefde serie. Denk aan reviews, ervaringen en samen gestelde lijstjes, maar op welke titel stem jij?

Uit het niets werd de Nintendo Direct van afgelopen vrijdag aangekondigd. De Nintendo Direct stond in teken van een ander jubilaris, namelijk Pokémon. De serie met de zakmonsters viert dit jaar haar 20e verjaardag en kent het gehele jaar door verschillende releases en evenementen. In de Direct werd een nieuwe generatie onthuld, maar wij waren zeer benieuwd naar jouw mening over de kortdurende Direct. De meningen waren zeer verdeeld, waardoor een meerderheid is uitgebleven. De keuzes die “matig” en “goed” betroffen hadden allebei evenveel stemmen, waardoor we kunnen concluderen dat dit niet een van de beste Nintendo Directs is geworden. Bedankt voor het stemmen!

Een van de grootste discussiepunten van fans onder elkaar is vaak welke titel uit de serie de beste is. In de onderstaande poll kan jij jouw stem uitbrengen op een van de titels. Stem op de titel waarvan jij denkt dat het de beste titel is. Let op, het gaat enkel om de hoofdtitels uit de serie. Dat betekent dat remakes en spinoff-titels niet vermeld staan. Als referentiekader hebben wij de officiële tijdlijn van Nintendo geraadpleegd. Graag lezen wij jouw argumenten voor jouw gemaakte keuze!

Elke vrijdag kan jij stemmen op een nieuwe pol bij Daily Nintendo, maar heb jij nog suggesties voor een toekomstige poll ? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie of op het forum!