Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Aflevering #2: “Pokémon en nog eens Pokémon”

DN.FM is deze week weer terug met een aflevering vol Pokémon. Hoe kan het ook na zo’n Direct! Ook EA en de NX komen voorbij.

Vorige week zijn we gestart met een nieuw seizoen van DN.FM, onze wekelijkse podcastserie. Deze week zijn we weer terug met een nieuwe aflevering met natuurlijk de nieuw geïntroduceerde onderdelen: “Raad het geluid” en de “DN stelling”. Kortom, dat wil je niet missen!

In deze aflevering bespreken we weer de aller belangrijkste nieuwtjes van de afgelopen week.  Aangezien er veel Pokémon in het nieuws was, hebben we een podcast boordevol Pokémon.

De artikelen die we deze week bespreken zijn:

  • Pokémon Moon & Sun, wat kunnen we ervan vinden?
  • Pokémon VC-titels kunnen een verbinding maken met Pokémon Bank. Is het de prijs nu waard?
  • Gamen leidt niet tot meer agressie. Zijn we het daar wel mee eens?
  • EA en  Nintendo, een goede samenwerking voor de NX?

Een nieuw onderdeel is “Raad het geluid”. Elke week zullen we een geluidje afspelen en kunnen jullie raden wat het is.  Het geluidje van vorige week was “Battle Begins van Pokémon Reorchastrated” Vanaf: 14:25 minuten.

Een ander nieuw onderdeel is “De DN stelling”.  Deze week luidt de stelling: “De Pokémon Direct was ruk.” Vanaf: 16:12 minuten.

In “Wat hebben wij gespeeld?”, vertelt Thomas wat hij van Pokémon Yellow vindt en of hij de game aanraadt en Kevin vertelt zijn ervaringen met de tongbreker, Return to To Popolocrois.  Te beluisteren   vanaf  20:55 minuten.

De gehele aflevering is hieronder te beluisteren:

https://soundcloud.com/daily-nintendo/podcast-episode-2-seizoen-3

 

Kan jij het geluid raden?