[Pokémon Direct] Pokémon Moon en Sun aangekondigd

Pokémon Moon en Pokémon Sun zijn vandaag officieel aangekondigd tijdens de nieuwste Nintendo Direct.

De geruchten gingen sinds gisteren al rond op internet doordat Nintendo de twee namen recentelijk al had geregistreerd. Vandaag zijn Pokémon Moon en Sun dan ook officieel bevestigd. De nieuwe Pokémon games verschijnen wereldwijd eind 2016 en zullen naar de Nintendo 3DS komen. Gameplay beelden werden tijdens de Nintendo Direct helaas niet getoond. De trailer uit de Direct kun je hieronder op je gemak nog eens bekijken.

 

pokemon-sun-moon

11 gedachten over “[Pokémon Direct] Pokémon Moon en Sun aangekondigd

 • 26/02/2016 om 16:17
  Permalink

  Oh oh oh.. Super slecht dit. Niet eens een trailer.. En al de 3e 3DS Pokémon games, altijd maar hetzelfde. Alle Pokémon games zijn hetzelfde zonder echte vernieuwing, de helft zijn remakes. Ik ben er wel klaar mee, ik ga niet nog een keer de exact zelfde game spelen voor de 10e (ofzo) keer.

  Plus, heel erg zwak van Nintendo dat deze karige 5 minuten hun eerste Direct zijn na een hele lange tijd van stilte.

   • 26/02/2016 om 16:27
    Permalink

    Grotendeels van de Mario games zijn dat niet nee. Met uitzondering van de 3D Mario games, en dat zijn er in feite ook maar 3. Maar ja, het wordt tijd dat Nintendo eindelijk eens met de tijd mee gaat en een beetje lef gaat tonen.

    • 26/02/2016 om 16:42
     Permalink

     Ik moet je wel gelijk geven hoor, maar aan de andere kant denk ik ook altijd ”eerst zien en dan geloven”.
     De 2D Mario games (op SMW na) speel ik nooit meer aangezien ik genoeg heb van al dat herhalen.
     Ik heb Pokémon B/W en B2/W2 ook niet gekocht en dat komt puur omdat ik niet veel vernieuwends zag. X/Y heb ik ook amper gespeeld. Wellicht als Sun/Moon wat vernieuwends laten zien dat ik dan wel een van de twee koop. Ik ben benieuwd!

    • 26/02/2016 om 18:03
     Permalink

     Met de tijd mee gaan is niet helemaal eerlijk, in deze tijd waar het elk jaar copy/paste is.
     Call of Duty, elk jaar zo goed als het zelfde – Verkoopt geweldig.
     Assassin’s Creed, elk jaar zo goed als het zelfde – Verkoopt geweldig.
     Fifa tweeduizend something etc…

     Je zegt dat ze moeten innoveren maar tegelijkertijd met de tijd mee moeten gaan, een jaar of 10 terug zou ik het daar mee eens zijn, maar nu zie ik dit elkaar tegenspreken. Het moet samen een balans vormen, dit zien we bij de Wii U, het is weer wat anders, maar net even te in vergelijking tot de competitie, resultaat, slechte verkopen. Dat en de slechte marketing in het lanceringsjaar.

 • 26/02/2016 om 17:18
  Permalink

  Konden ze niet gewoon een persberichtje doorsturen?Dat zou net zoveel impact hebben gehad als dit filmpje, bestaande uit zo’n beetje 99,99% aan dingen die we al weten. 😛 I am not impressed Nintendo, dit is niet Direct waardig.

 • 26/02/2016 om 17:48
  Permalink

  ik vond de direckt geweldig precies waar ik op hoopte
  en ben erg blij met gen 7 ik ga ze allebij kopen maar eerst moon denk ik
  en een mooie 20 verjaardags trailer

 • 26/02/2016 om 23:49
  Permalink

  Ik ben juist blij dat er weer een nieuwe ‘standaard’ ‘dezelfde’ Pokémon game aankomt, het lijkt mij geweldig om weer een nieuwe region te ontdekken met allemaal nieuwe Pokémon. (Maar asjeblieft wat lastiger en beter dan X & Y) 😉

Geef een reactie