Maak selfies in Pokémonstijl met de “Pokémon Photo Booth”

Pokémon is dit jaar 20 jaar en The Pokémon Company viert het met verschillende acties. Zo ook een speciale App. 

De Pokémon Company heeft al verschillende apps uitgebracht. Zo zijn op Android al apps verschenen, zoals Pokémon TV, Pokémon Shuffle en Pokémon Jukebox en op iOS verschenen ook games, zoals Camp Pokémon en Pokémon TCG Online.  Vandaag mag er nog een app bijgevoegd worden: “Pokémon Photo Booth”.

Pokémon Photo Booth is een app waarin je een foto van jezelf of van je filmrol kan kiezen. Deze foto kan je door een Instagram filter halen, kantelen of spiegelen en daarna kan je een citaat  kiezen uit de typerende teksten, die de Pokémon Serie rijk is.

pokefoto-001

De app is op dit moment uit voor iOS(download hem hier). Een Androidversie is nog niet uit, maar moet ook binnenkort verschijnen.

Heb jij al mooie creaties gemaakt in de “Pokémon Photo Booth”?

Thomas

Ik ben Thomas. Mijn bijnaam is Athomas. Ik schrijf nieuwsartikelen en ben een grote fan van Nintendo, strips en scouting. Mijn NNID is Athomas en mijn FC is 4468-1946-0286. Stuur mij een PM dan voeg ik jou ook toe!

7 gedachten over “Maak selfies in Pokémonstijl met de “Pokémon Photo Booth”

 • 25/02/2016 om 14:52
  Permalink

  Raar dat Nintendo meer focus lijkt te leggen op iOS, terwijl 90% van de smartphone gebruikers Android gebruikt.

  • 25/02/2016 om 15:06
   Permalink

   Het meeste geld valt nou eenmaal te verdienen op iOS. Android is ook het platform waar veel piraterij plaatsvindt, dus voor betaalde apps zie je al snel dat ontwikkelaars exclusief voor iOS ontwikkelen of een gratis versie met reclame uitbrengen voor Android.

   In het geval van deze gratis app denk ik dat Nintendo niet méér de focus op iOS heeft gelegd, maar dat Android gewoonweg langer duurt en moeilijker is in de ontwikkeling. Swift met Xcode en het ontwikkelingsklimaat van de App Store zorgt nou eenmaal ervoor dat je als ontwikkelaar meer ondersteuning krijgt en als gebruiker meer geoptimaliseerde apps. Nu vraag ik mij af of die 90% van de gebruikers, die je noemt, allemaal wel zo actief zijn. Zo is de “Wie is de Mol?”-app stukken meer gedownload op iOS ondanks het kleiner percentage iOSgebruikers in Nederland.

Geef een reactie