Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Japanse Splatoonliefhebbers kunnen straks gaan snoepen

Japanse liefhebbers van Splatoon kunnen straks gaan smullen van Splatoon snoepjes. 
Splatoon is een grote hit geworden in Japan. Naast t-shirts, petjes en manga zullen er straks snoepjes in de vorm van Squids en Octolings verschijnen. Voor Splatoonliefhebbers waar de liefde door de maag gaat, zal dit smullen worden.  Bij de snoepjes zullen verschillende stickers zitten, waardoor menig verzamelaar ook z’n slag kan slaan.

De bekendmaking is via Twitter verlopen, waar verschillende afbeeldingen van de snoepjes zijn verschenen. Nintendo gaat de snoepjes niet zelf maken, maar is een samenwerking aangegaan met Japanse snoepmaker, Nobel. De officiele tweets en foto’s kan je hieronder bewonderen:

Of de snoepjes ook in Nederland verschijnen is nog niet bekend.