Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Vanaf volgende week The Legend of Zelda-week bij DN

Vandaag is het 30 jaar geleden dat de eerste titel uit The Legend of Zelda-serie werd uitgebracht. Dat laten wij niet onopgemerkt voorbij gaan!

The Legend of Zelda is een van de meest geliefde series aller tijden. Het is dan ook een bijzonder moment dat de allereerste titel dertig jaar geleden is uitgekomen. Dit moment gaan we vanaf volgende week vieren met verschillende artikelen waarin de serie centraal staat.

Wat kun je verwachten van de The Legend of Zelda-week? Vanaf 28 februari tot en met 6 maart zal elke dag een nieuw artikel te lezen zijn. Denk aan een artikel waarin de geschiedenis van de serie beschreven staat, een opiniepeiling en een artikel waarin de redactie zijn of haar favoriete The Legend of Zelda-titel bespreekt. Uiteindelijk sluiten we af met de review van Twilight Princess HD, maar uiteraard valt er nog veel meer te lezen!

Wat hoop jij te lezen in de The Legend of Zelda-week? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!