Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[POLL] Stem op jouw favoriete Pokémon-generatie!

Volgende week worden de eerste Pokémon spellen opnieuw uitgebracht, ditmaal in de eShop. Om dat te vieren hebben we deze week weer een Pokémon poll voor jou!

Onlangs werd er weer een nieuwe Pokémon bekend gemaakt, Magearna. Dit brengt het totaal aantal Pokémon op 722. Deze 722 Pokémon zijn allemaal onderverdeeld in generaties. Generaties waar jij vast een favoriet tussen hebt zitten. Of dat nou komt door de Pokémon uit die generatie, door de spellen, of misschien wel door de soundtrack van die spellen, er zijn zat redenen te bedenken om je favoriet aan te wijzen. Deze week willen we dan ook weten welke generatie jouw lievelingsgeneratie is!

Maar voor je gaat stemmen blikken we zoals gewoonlijk even terug op vorige week. Toen vroegen wij jullie hoelang jullie Xenoblade Chronicles X tot nu toe hadden gespeeld. Uit de resultaten bleek dat de meerderheid het spel niet had en het spel dan ook 0 uur hadden gespeeld. Van de mensen die echter wel gespeeld hebben had de meerderheid tussen de 51 en 200 uur gespeeld. Dit is misschien wat ruim genomen zul je denken, maar dat komt omdat de opties “51-100” en “101-200” het populairst waren en op een gezamelijke tweede plek stonden. Ook wel even leuk om te noemen is dat er al iemand is die het spel meer dan 400 uur gespeeld heeft, als we de resultaten mogen geloven.

Dan is het nu tijd voor jouw favoriete Pokémon generatie! Als je het leuk vindt, moedigen we jullie aan om jullie favoriet te beargumenteren in de reacties! Veel succes met kiezen!

Elke vrijdag kan jij stemmen op een nieuwe pol bij Daily Nintendo, maar heb jij nog suggesties voor een toekomstige poll ? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie of op het forum!