Iwata geëerd tijdens de DICE Awards

Tijdens de DICE 19th Annual Awards is Satoru Iwata geëerd met een speciale award.

Tijdens de DICE Awards die gisteren werden gehouden is Satoru Iwata geëerd met een Lifetime Achievement Award. De uitreiking werd vooraf gegaan door een lange speech over wat voor man Iwata was en wat hij betekent heeft voor de industrie.Na de speech werd er nog een korte video over Iwata getoond die momenten op evenementen en in Nintendo Directs toont. Na de overhandiging van de award nam Reggie Fils-Aime nog even kort het woord. Het volledige fragment van de show is hieronder te bekijken.

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

Eén gedachte over “Iwata geëerd tijdens de DICE Awards

  • 19/02/2016 om 15:36
    Permalink

    Zeer zeker verdiend. Iwata is de man achter de Wii en de DS en daarmee het idee van videogames aan een groter publiek brengen. Mensen die nu helaas allemaal candycrush ongein spelen op hun telefoons. Maar veel daarvan zijn wel (opnieuw) in aanraking gekomen met games door de Wii of DS.

Geef een reactie