Voor-registratie Miitomo online

Je kan vanaf vandaag voor-registreren voor de gratis app van Nintendo.

Miitomo is de gratis app van Nintendo welke beschikbaar wordt voor iOS en Android. Met de app kan je communiceren met vrienden door gebruik te maken van je Mii-personage. Als je je nu voor-registreert ontvang je nieuws over Miitomo, maar krijg je bovendien ook My Nintendo-punten!

Als je je wilt aanmelden heb je wel een My Nintendo account nodig. De punten van My Nintendo zijn te verzilveren voor beloningen die veel weg hebben van Club Nintendo. Denk aan kortingen en fysieke beloningen zoals CDs. Miitomo wordt in maart verwacht. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

2 gedachten over “Voor-registratie Miitomo online

Geef een reactie