Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Beeldmateriaal Pokkén Tournament Wii U

Vandaag zijn er beelden van Pokkén Tournament online gekomen. Deze zijn afkomstig van de Wii U editie.

Halverwege maart kunnen we aan de slag met de vechttitel Pokkén Tournament welke ontstaan in uit een samenwerking van The Pokémon Company en Bandai Namco. De laatst genoemde ontwikkelaar kan je kennen van de Tekken-serie.  Niet eerder waren er Wii U-beelden van Pokkén Tournament online gekomen. 

De beelden laten ons zien hoe verschillende gamemodi er uit ziet, waaronder het personaliseren van je avatar. De beelden zijn afkomstig van onder andere Gamexplain, welke een 45-minuut durende sessie achter de rug heeft. Volgens de heren van Gamexplain bevat de titel ontzettend veel content om te unlocken en speelt het zeer soepel. De beelden kan je hieronder bekijken: