Go Bananas met Donkey Kong 64 remake in Unreal Engine 4

Hoe zou Donkey Kong 64 er uitzien in Unreal Engine 4?

Met enige regelmaat verschijnen er video’s online van creatieve geesten die bekende spellen namaken tijdens het experimenteren met Unreal Engine 4. Nu is dit ook weer niet anders. Programmeur CryZENX is immers aan de slag gegaan om de Donkey Kong 64 in een nieuw jasje te steken. Donkey Kong gaat op zoek naar bananen in een prachtige Unreal Engine 4-remake.

In hetzelfde filmpje experimenteerd CryZenX ook met The Legend of Zelda: Ocarina of Time in Unreal Engine. Eerder verschenen er al The Legend of Zelda-remakes in Unreal Engine 4.

Kevin de Bruin

Redacteur en Communicatie Manager. Mijn naam is Kevin en ik schrijf graag over van alles en nog meer. Bij dezen ben ik gaan schrijven voor Daily Nintendo om jullie te voorzien van het laatste Nintendo nieuws. Als aanhanger van die 'softe' Nintendo Games, doe ik met alle liefde verslag.

5 gedachten over “Go Bananas met Donkey Kong 64 remake in Unreal Engine 4

  • 16/02/2016 om 13:12
    Permalink

    Ik begrijp niet waarom mensen hier van onder de indruk zijn steeds.. Ik vind die unreal dingen er echt verschrikkelijk slecht uitzien.

Geef een reactie