First 4 Figures komt met een Star Fox lijn

First 4 Figures, een maker van erg gelimiteerde game statues, heeft vandaag de eerste statue in de Star Fox lijn aangekondigd.

Na statues van personages uit onder andere de Zelda en Mario series, komt First 4 Figures met een Star Fox statue. Deze zal niet van een personage zijn, maar van het enorm bekende schip uit de serie, de Arwing. Deze statue was eigenlijk vorig jaar al geteased maar vandaag dan eindelijk volledig onthuld.

De Arwing zal een breedte hebben van 45,7cm, een hoogte van 30,5cm en een diepte van 30,5cm. Tevens zal de statue een exclusieve versie krijgen die alleen via de site van First 4 Figures is te bestellen. Deze zal bij de uitlaat licht geven. Bekijk hieronder een aantal afbeeldingen van de exclusieve versie (de normale heeft alleen geen licht).

Meer afbeeldingen kan je hier vinden.

 

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

7 gedachten over “First 4 Figures komt met een Star Fox lijn

Geef een reactie