Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[POLL] Hoeveel uur heb jij Xenoblade Chronicles X gespeeld?

Eén van de najaarstitels van 2015 was de langverwachte Xenoblade Chronicles X. Hoeveel uur heb jij al in deze game zitten?

Hoewel de meesten Mario en Nintendo als een onafscheidelijke combinatie zullen zien, heeft bij een hoop mensen Xenoblade Chronicles X de afgelopen tijd toch de Wii U voor het grootste gedeelte gedomineerd. Het spel werd enorm goed ontvangen, mede omdat er heel veel te doen is in het spel. De fans van de serie zullen dan zo onderhand ook al flink wat uren op weg zijn. Wij zijn deze week dan ook benieuwd hoe lang jullie het nieuwste spel uit de reeks al gespeeld hebben.

Maar voor we bij de poll zelf komen, blikken we eerst, zoals gewoonlijk, even terug op de vorige week. Toen vroegen wij namelijk hoeveel amiibo jullie in jullie bezit hadden. Uit deze poll bleek (met een erg grote meerderheid) dat de meeste mensen 2 tot 10 amiibo hebben gekocht. Ook waren er een aantal mensen die geen enkele amiibo in hun bezit hadden, en waren er 4 mensen die met trots alle amiibo hebben bemachtigd.

Dan is het nu tijd om jezelf te laten horen! Vind jij Xenoblade Chronicles X een échte topgame, en heb jij er al honderden uren in gestoken? Wij hebben Xenoblade Chronicles X zelf beoordeeld met een bíjna perfecte score, namelijk een 9.7. Jorden’s review kun je hier lezen.

Elke vrijdag kan jij stemmen op een nieuwe pol bij Daily Nintendo, maar heb jij nog suggesties voor een toekomstige poll ? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie of op het forum!