Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Voorstelrondje: Tosca

Dag trouwe fans van Daily Nintendo!

Na de zoektocht naar een nieuwe redacteur is de keuze uiteindelijk op mij gevallen, en hierbij ben ik de nieuwe redactrice! Ik ben Tosca van Gelderen, 20 jaar. Opgegroeid als kind met de GameBoy Advance en GameBoy Color, waar ik spellen op speelde als Kirby, Space Invaders en Earthworm Jim. Pas later, op mijn 12e verjaardag, heb ik de consoles van Nintendo ontdekt, beginnend met de Wii. Aangezien ik dol was op puzzels heeft mijn moeder me helpen zoeken naar een puzzel spel, en zo ben ik op The Legend of Zelda: Twilight Princess geduid. Dit bleek uiteindelijk de beste keuze van mijn leven! Ik heb het spel met een vriendin samen zeker 9 keer uitgespeeld. Zij bestuurde de (draadloze) nunchuck, terwijl ik mij ontfermde over de Wiimote. Toen ik er achter kwam dat er meer spellen in The Legend of Zelda reeks bestonden, ging een wereld voor mij open. Sindsdien is Zelda mijn favoriete spelserie. Ik verdoe mijn tijd ook graag aan Mario (met name Mario Galaxy), Super Smash, Bayonetta en een scala aan spellen op de PS4. Daarnaast houd ik mijzelf bezig met volleybal, waterpolo en mijn opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek . Ik luister graag naar jazz en metal, en alles er tussenin.

Ik kijk erg uit naar mijn tijd bij Daily Nintendo en hoop jullie veel informatieve momenten te bezorgen!