Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mario Maker Maandag – Februari

Het is weer tijd voor Mario Maker Maandag, de maandelijkse special waar wij elke maand één van jullie Super Mario Maker Levels uitlichten.

Sinds de release van Super Mario Maker hebben jullie een heleboel levels met ons gedeeld in het Super Mario Maker Level topic.  Elke week kiezen wij één van deze levels uit om vervolgens op Mario Maker Maandag uit te lichten. Heb jij een leuk, mooi, grappig, of op wat voor wijze dan ook uniek level gemaakt en wil je dat zoveel mogelijk mensen hem spelen? Plaats hem dan in dit topic en wie weet staat jouw level hier de volgende keer!

In februari is het tijd voor een level van Joost! Het level wat hij met ons heeft gedeeld heet “You win or you die”. Opzich niet echt een veelzeggende titel, maar gelukkig is dat niet meer relevant als je het level begint. Dit level van Joost bevat namelijk een boel op zichzelf staande onderdelen. Het begint als een normaal Mario level, met wat vijanden, maar al gauw zul je merken dat het daar niet bij blijft. In het level zitten namelijk meerdere secties met verschillende speelstijlen.

Zo zul je beginnen met iets wat veel weg heeft van een klassiek Mario level, alleen zul je je, in plaats van een vaste grond, over woorden moeten begeven. Vervolgens volgt er een sectie op rails, die je wederom naar een vaste sectie brengt. Ik zal de rest van de secties een verrassing houden, maar verwacht bijvoorbeeld een soort flipperkast en een gevecht met Bowser.

Al met al biedt het level van Joost voor iedereen wel een stukje wat hem of haar aanspreekt. Ik zou iedereen dit level aanraden, al is het alleen maar om inspiratie op te doen voor je eigen levels.


 

Level ID: 814D-0000-0189-A77D


Wat vind jij van het level van Joost? Laat het hieronder weten!