Custom Detective Pikachu Amiibo opgedoken

We zijn een Custom Pikachu  Detective amiibo op het spoor!

Sherlock Holmes is er niets bij.  Een hoed, een mooie pijp in de mond. Deze Pikachu is helemaal klaar om de grootste wereldse mysteries op te lossen.   Maar eerst moet Detective  Pikachu een ander mysterie oplossen: wie is toch die Pokémon-fan die een custom amiibo heeft gemaakt, die zijn glorieuze onderzoekskwaliteiten uiteindelijk aan de wereld tonen.

De amiibo is gemaakt door iemand die vaker custom amiibo’s maakt. Eerder maakte GandaKris, de maker van deze custom amiibo, ook al onder andere een shadow mewtwo en de shadow Mario uit Super Mario Sunshine.  Met enige regelmaat maakt GandaKris nieuwe Custom amiibo’s voor haar amiibo-collectie.

PikachuDetectiveAmiiboNaast de custom amiibo heeft een andere Pokémon-fan ook nog een speciale boxart gemaakt voor de amiibo. De boxart is samengesteld door Seth Hay.
PikachuDetectiveAmiibo2
Het begon allemaal met de onthulling van een nieuwe teaser. Later werd de naam van een nieuw spel bekend: Great Detective Pikachu. Vooralsnog is er hier in het westen nog weinig bekend over de Detective Pikachu-game. Wij moeten het hebben van Japans beeldmateriaa van een game die ondertussen enige tijd in de eShop staat als Detective Pikachu: Birth of a New Combination.

Kevin de Bruin

Redacteur en Communicatie Manager. Mijn naam is Kevin en ik schrijf graag over van alles en nog meer. Bij dezen ben ik gaan schrijven voor Daily Nintendo om jullie te voorzien van het laatste Nintendo nieuws. Als aanhanger van die 'softe' Nintendo Games, doe ik met alle liefde verslag.

4 gedachten over “Custom Detective Pikachu Amiibo opgedoken

Geef een reactie