Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nu in de winkel: amiibo en games!

Vandaag kan een dure dag voor jou zijn, want een aantal nieuwe amiibo en games zijn uitgebracht.

Voor RPG liefhebbers is 2016 al een mooi jaar te noemen. Denk aan verschillende titels als Bravely Second en Fire Emblem Fates die dit jaar nog gaan verschijnen. Maar vandaag kan je aan de slag met Final Fantasy Explorers. 

Final Fantasy Explorers is een volledig nieuwe titel dat voor de Nintendo 3DS ontwikkeld en uitgebracht is. De titel zal voor liefhebbers van Final Fantasy bekend aanvoelen, maar zal nieuwe spelers ongetwijfeld aanspreken door de zeer charmante graphics. Een trailer is hieronder te bewonderen.

Mocht RPG minder jouw ding zijn, dan kan je waarschijnlijk meer met LEGO Marvel’s Avengers die voor zowel de Nintendo 3DS als de Wii U is uitgekomen. Hoewel er met regelmaat LEGO titels wordt uitgebracht, zal Marvel’s Avengers hoge ogen gooien met een open wereld. Dit is niet de eerste keer dat dit wordt toegepast, denk aan LEGO City Undercover, maar het is wel opmerkelijk te noemen.

maxresdefault (1)

Naast de eerder genoemde titels zijn vandaag een aantal amiibo uitgebracht. Het gaat om amiibo uit de Super Smash Bros.- en Animal Crossing collectie. Om welke personages het gaat, kan je hieronder lezen en zien, maar wist jij dat Daily Nintendo ook een amiibo gids heeft? De amiibo gids biedt naast een handig overzicht van releasedata, ook een overzicht van de mogelijkheden aan.

  • Lucas (Super Smash Bros. collectie)
  • Blathers (Animal Crossing collectie)
  • Celeste (Animal Crossing collectie)
  • Kicks (Animal Crossing collectie)
  • Resetti (Animal Crossing collectie)

12604840_568472103316103_3050774257452685720_o

De reviews van Final Fantasy Explorers en LEGO: Marvel Avengers zijn binnenkort te lezen op Daily Nintendo!