Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Wat vind jij van onze mobiele app? We horen graag jouw mening!

    UPDATE: De app is niet langer beschikbaar.

    Voor de eerstvolgende update van onze mobiele Daiily Nintendo app voor Android ontvangen we graag jouw input. Wat kan er beter of zou jij graag anders zien?

    We zijn er trots op, Daily Nintendo heeft sinds kort een eigen applicatie voor Android. De app is nu te downloaden in de Play Store. Met onze app ben je altijd en overal op de hoogte van het laatste Nintendo nieuws. Omdat onze mobiele app net nieuw is, proberen we deze te verbeteren middels een nieuwe update. Daarvoor ontvangen we graag jouw input! Wat vind jij tot nu toe van de app? Wat zou je nog graag zien of zou je anders willen hebben? Laat het ons weten in de vorm van een reactie!