Weekoverzicht: Malo uit Twilight Princess spreekt!

Tot aan de release van Twilight Princess HD plaatsen we alle hoogtepunten van Malo’s Tweets in een handig weekoverzicht. Lees verder om te ontdekken wat deze week voor jou in petto heeft!

Vorige week kregen we via Twitter een introductie van de verhaallijn van Twilight Princess HD. Dit ging gepaard met de introductie van Malo, een personage dat een belangrijke rol speelt in de gelijknamige titel, maar inmiddels heeft hij ook controle over de Japanse Twitteraccount van The Legend of Zelda gekregen waarmee hij Tweets plaatst over interessante onderwerpen.

img-thing

De eerste Tweet dat door Malo zelf geschreven is gaat over de aanvulling op de beruchte tijdlijn. In Hyrule Historia staat de officiële tijdlijn beschreven, maar de meest recente titels ontbreken. Voor degene die zeer geïnteresseerd zijn in de tijdlijn kan met het onderstaand plaatje er achter komen waar titels als A Link Between Worlds en Tri Force Heroes tussen horen.

“…it’s Malo. This is a rare article brought by the pops with mustache… (note: likely Aonuma) So according to this, this story is the era of victory of the Hero of Time. The Hero of Time? …I don’t know the details, but why is everyone wearing green clothes? …if they’re of the same brand. That’s gotta be really good product appeal.”

zelda-timeline-n

De volgende Tweet gaat over het transformeren van mens Link naar Wolf Link en vice versa. De mogelijkheden en technieken van Link als mens wordt door Malo op een komische wijze beschreven en deelt ook een nieuwe afbeelding van de aankomende titel.

“…It’s Malo. While in human form, you can do various techniques with the sword and shield, use things like arrows and bombs, and even attack while being mounted on a horse!? …Hey you… don’t push yourself too hard. Humans are still alive even if they have a weakness or two, aren’t they?”

zelda-twilight-hd-screen-jan-22

In de voorgaande Tweet werd de aanvalsmogelijkheden van Link als mens beschreven. Ditmaal wordt zijn capaciteiten als Wolf Link omschreven. Hoewel er aanvallen zijn die zeer logisch lijken, kent Wolf Link een speciale aanval.

“…It’s Malo. It’s the first time I’ve seen someone being able to transform into a wolf without having to see the moon… So with sharpened senses, he can look at things that normally couldn’t be seen, track with scents, and even put up a barrier to attack (referring to the shadow circle)… Isn’t that surpassing the boundary of a wolf…?”

zelda-twilight-princess-hd-jan-24

Volgende week kan je een nieuw weekoverzicht van Malo’s Tweets verwachten op Daily Nintendo. Je kan in de weekoverzicht van volgende week verwachten dat het uiterlijk van Midna ter discussie komt te staan.

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD verschijnt 4 maart in de winkels. Ga je deze titel halen of niet? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!

 

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Geef een reactie