Pikachu Detective game onthuld voor Japan

Een hele tijd terug was er een teaser onthuld van een detective game met Pikachu. Nu is de game officieel onthuld.

De eerste berichten over deze game stammen alweer uit 2013, in eerste instantie werd er alleen een kleine teaser video onthuld, maar later werd ook de naam Great Detective Pikachu vastgelegd. Daarna bleef het echter doodstil rondom de titel. Tot vandaag, de titel is nu officieel aangekondigd onder de naam, Detective Pikachu: Birth of a New Combination,  voor de 3DS en zal volgende week al uitkomen in Japan voor ongeveer €10,-

Zoals het oorspronkelijke bericht over de game zei, zal er in het spel een pratende Pikachu zitten. Het is nog niet bekend of de game ook buiten Japan zal komen. Bekijk hieronder de eerste trailer:

Jorden

Ik ben 21 jaar en sinds de N64 een Nintendo gamer in hart en nieren. Je kan mij bereiken via Twitter, Facebook, Google+, Youtube (https://www.youtube.com/user/MrJordenBakker) en Mail (jorden1506dailynintendo@gmail.com)

13 gedachten over “Pikachu Detective game onthuld voor Japan

Geef een reactie