Opnieuw uitgesteld: Release Mighty No. 9

De fans wachten al een tijdje in spanning op de aanstaande release van Mighty No. 9. Helaas worden ze opnieuw teleurgesteld, de game heeft namelijk voor de derde keer vertraging opgelopen en zal hierdoor later verschijnen dan gepland.

Eerder is de release uitgesteld tot 9 februari maar ook deze datum zal de game dus niet verschijnen. De reden zijn nog altijd de netwerkproblemen waar Migthy No. 9 mee kampt. Deze zijn omvangrijker dan eerder werd gedacht.

Er zal nu sprake zijn van een release datum in de komende lente, een exacte datum heeft de ontwikkelaar echter nog niet benoemd. De game komt uit op zowel de Wii U als de 3DS en zal naast de nintendo plarforms nog uitkomen op de PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 en de PC.

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

Eén gedachte over “Opnieuw uitgesteld: Release Mighty No. 9

  • 25/01/2016 om 17:54
    Permalink

    Hahaha, schandalig! Ik heb natuurlijk liever een spel dat helemaal in orde is, maar het zou definitief niet meer uitgesteld worden. Als je zoiets toezegd ga ik er meestal vanuit dat ze de boel onder controle hebben. Ik merkte al bij mezelf dat mijn aandacht op deze titel wat verslapte na vorig uitstel. Het spel is nu al een aantal keer ineens uitgesteld. Nu gaan we gewoon nog een kwartaal rekken. Dat wordt dus op z’n vroegst april, terwijl hij eigenlijk binnen een paar weken al uit zou komen in februari. Weer uitgesteld op de valreep…

    Kan me zo langzaamaan voorstellen dat mensen nu wat ongeduldig worden. Als ze hem vorig jaar hadden uitgegeven, zoals de bedoeling was, was mijn enthousiasme tenminste niet ingezakt. Nu verlang ik eerder terug naar de echte MegaMan, dan diens spirituele opvolger. De kans dat ik deze koop is nog steeds waarschijnlijk, maar ik zou intussen liever weer de gewone MegaMan of X in een avontuur zien rondlopen…

Geef een reactie