Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gaaf: NES games nagemaakt als metrokaarten

De werelden van klassieke Nintendo games in kaart gebracht in de vorm van metrolijn kaarten. Het klinkt gek maar ziet er best leuk uit!

De getalenteerde DC-gebaseerde grafische ontwerper Matt Stevenson heeft dat gedaan. Hiervoor koos hij een aantal van zijn favoriete games op Nintendo platforms in zijn jeugd en heeft maps opgesteld in de vorm van diverse metro systemen in de wereld. Zo heeft hij de Metroid wereld gemaakt als de Metro DC , The Legend of Zelda als de London Underground , Maniac Mansion als de Moskouse Transit System en Dragon Warrior ( Dragon Quest ) als de Lissabon- Subway. En dat zijn ze nog niet allemaal. Ze zijn bovendien ook te koop. Hier kun je er meer info over vinden. Een aantal afbeeldingen zie je hieronder.

“The kids labeled nerds in the 1980s for loving comics, sci-fi, D&D, video games, etc. are now older, some with kids of their own. I’m designing pieces that reminds us all of the things we love, but are also minimalist/abstract enough to exist in our adult homes.”

metroid_subway_map manic_mansion_subway_map dragon_quest_subway_map1 zelda_subway_map