Nintendo feitjes: Wist je dat…?

Houd jij van leuke feitjes? En ben je ook nog eens fan van Nintendo? Dan is dit dé plek voor jou!

Elke week kun je hier genieten van de leukste, grappigste of zelfs vreemdste feitjes over de wereld van Nintendo. Deze week in Wist je dat: Pokemon

Pokemon-X-Y-Eevee-Evolution

18 gedachten over “Nintendo feitjes: Wist je dat…?

 • 18/01/2016 om 17:33
  Permalink

  Wat Mitchel nou zeg is klinkklare onzin.ER zitten juist heelveel nieuwe Pokemon in.en unieke.maar Zelfs al was dit niet.dat maakt niet uit want dat maakte de titel niet uniek.de mega evolutie,het verhaal en de 3d wereld maakte het een uniek spel.die minderheid nieuwe Pokemon maakt geen ene zak uit.

 • 19/01/2016 om 16:57
  Permalink

  Mijn favoriete Pokémon-generatie is denk ik de eerste. Simpelweg omdat ik die het meest intens heb meegemaakt. Na Gold/Silver heb ik de serie, zowel games als de serie, niet meer gevolgd :p Ben er weer ingestapt sinds X/Y.

  • 19/01/2016 om 22:57
   Permalink

   Ik adviseur je om Emerald (of ORAS) te spelen 😉
   Dit is naar mijn mening nog steeds de beste Pokémon game en dat terwijl het niet eens mijn eerste Pokémon was.

    • 19/01/2016 om 23:32
     Permalink

     Ik heb zeer recentelijk OR gekocht. Inmiddels heb Groudon in bezit. Hoewel ORAS sterk is in muziek, vind ik het verhaal van XY sterker. Die kon mij meer interesseren, maar dat kan ook komen omdat ik er toen weer ben ingestapt na een lange tijd. Maar het is een goede game, maar niet mijn favoriet :’)

Geef een reactie