Call of Duty-serie wereldwijd ruim 250 miljoen keer verkocht

Activision’s Call of Duty-serie is wereldwijd  inmiddels al ruim 250 miljoen keer verkocht.

Bovendien is de serie al voor het zevende jaar op een rij de best verkopende serie is in Noord-Amerika. De populaire shooter serie gaat al flink wat jaren mee. Voorheen verscheen de games ook op de Wii en Wii U. Zelfs de Nintendo DS kreeg een eigen COD game. De spellen verschenen voor het eerst op de PC maar kwamen later ook naar de consoles. Aanvankelijk speelde de games zich af in het verleden. Onder andere tijdens de Tweede Wereld Oorlog. Later maakte de serie een sprong naar de toekomst. Call of Duty Ghosts was de laatste titel uit de serie die naar de Wii U is gekomen. Ongetwijfeld komen er nog veel titels uit in de serie. Activision heeft met de serie een goudmijn in handen.

5 gedachten over “Call of Duty-serie wereldwijd ruim 250 miljoen keer verkocht

 • 16/01/2016 om 13:43
  Permalink

  Helaas maar waar. Zo zie je maar weer hoe onvolwassen en wat een gebrek aan creativiteit de moderne gamewereld (industrie en gamers) heeft. Gelukkig is Nintendo nog altijd trouw aan z’n hoge standaarden.

  • 16/01/2016 om 21:49
   Permalink

   Ik moet toegeven dat ik Black Ops 1 een zeer goede game vind. Te gekke campaign (zowel verhaal als characters), vette multiplayer (zowel maps als wapens) en uiteraard de fantastische zombie mode.

   De rest in de serie is gewoon k*t!

Geef een reactie