Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

The Legend of Legacy Launch Edition aangekondigd

Er komt een speciale versie van The Legend of Legacy welke begin volgende maand in Europa verschijnt voor de Nintendo 3DS.

NIS America heeft vandaag namelijk een speciale Launch Edition van The Legend of Legacy voor de Nintendo 3DS aangekondigd. Deze speciale editie bevat natuurlijk de game zelf maar ook nog een speciale Collector’s Box, een hardcover artbook met veertig bladzijden en een soundtrack-CD met tien tracks. Het leuke is dat deze tracks zijn gecomponeerd door Final Fantasy XIII-componist Masashi Hamauzu. Legend of Legacy wordt een klassieke turn-based RPG. Veel gamers vinden dat nog altijd de leukste RPG’s. Het verhaal speelt zich af in Avalon, een legendarisch continent. Als speler stap je in de schoenen van één van de zeven speelbare karakters en ga je op zoek naar een van de vele mysteries die het continent kent. Alle zeven personages hebben hun eigen verhaal.

Afbeelding weergeven op Twitter