Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[POLL] Stem op jouw meest favoriete Nintendo-serie!

De een houdt van Mario Kart en de ander houdt van The Legend of Zelda, maar welke serie is het meest geliefd onder de bezoekers van Daily Nintendo?

Het is weer tijd om te stemmen en deze week kan jij je stem uitbrengen op de Nintendo-serie die door jou het meest geliefd is. Dit zal geen gemakkelijke opgave zijn, want Nintendo heeft in haar bestaan een hoop series ontwikkeld. Denk aan Super Mario, Metroid en Pikmin. Op welke serie stem jij?

Vorige week hebben we een poll online gezet waarin jij kon stemmen op jouw favoriete console van Nintendo. Hoewel het een nek-aan-nek race werd tussen de SNES en Wii U, kunnen we concluderen dat SNES het meest populair is onder de lezers van Daily Nintendo. Bedankt voor jullie enthousiasme en bijdrage!

Voordat je gaat stemmen is het wel handig om het volgende te weten:

  • De onderstaande lijst is geen complete lijst, maar een lijst waarvan wij denken dat daarop het meest gestemd zal worden. Mocht jouw favoriete serie er niet tussen staan, dan kan je stemmen op ‘anders, namelijk…’ en vervolgens jouw serie vertegenwoordigen door dit te benoemen in de berichtensectie.
  • Wij hebben er voor gekozen om series in totaliteit te benoemen. Denk aan Super Mario, waarin je de 3D titels kan onderscheiden van de 2D edities. Dit hebben we gedaan om de lijst zo klein mogelijk te houden.
  • Wij hebben er voor gekozen om series in de lijst op te nemen die uit minimaal 2 delen bestaan. Daardoor valt een titel als Splatoon buiten de boot.

Genoeg geklets, nu stemmen en vertel ons op welke mogelijkheid hebt gestemd en waarom!

Elke vrijdag kan jij stemmen op een nieuwe pol bij Daily Nintendo, maar heb jij nog suggesties voor een toekomstige poll ? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie of op het forum!