Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Update] Twilight Princess HD bevat minder Tears of Light en meer Rupees

Over een paar maanden komt The Legend of Zelda: Twilight Princess HD uit voor de Wii U. Stukje bij beetje krijgen we meer informatie.

Zo is eerder vandaag de boxart van de game bekend geworden. Nu blijkt uit scans uit Famitsu dat er een aanpassing is gekomen in het verzamelen van de Tears of Light.

Voor degene die het originele spel niet kennen een kleine uitleg over de Tears of Light. In elk gebied van het spel zal je een Light Spirit tegenkomen die van zijn krachten is beroofd en om te zorgen dat hij zijn krachten weer terugkrijgt en de Twilight uit dat gebied verdreven wordt moet je de Tears of Light verzamelen.

Uit scans van Famitsu blijkt dat in elk geval het aantal te verzamelen Tears of Light is afgenomen van 16 naar 12 in de Lanayru provincie. Aannemelijk is dat dit ook in de andere provincies geldt.

TPHD Tears of Light

 

 

 

 

 

 

 

Update: Er is nu ook een screenshot opgedoken waarin je Link met 2000 Rupees ziet. In de originele versies was het maximum aantal Rupees 1000. Of oude wallet een upgrade hebben gehad of dat er een nieuwe is toegevoegd is niet bekend.

TPHD rupee