Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[UPDATE] Nieuw kostuum in Super Mario Maker

Een nieuw kostuum en level is aan het assortiment van Super Mario Maker toegevoegd.

De diverse kostuums in Super Mario Maker zijn vrij te spelen door gebruik te maken van amiibo en/of het uitspelen van 100 Mario Challenge in verschillende moeilijkheidsgraden. Door de meest recente update van Super Mario Maker is het nu ook mogelijk om levels te spelen gemaakt door Nintendo, maar ook levels van andere partijen. Vanaf vandaag kan je aan de slag met een bijzonder personage, namelijk Yamamura, de beruchte duif uit Super Mario Maker. Het kostuumpje en leven zijn hieronder in de video’s te bewonderen:

[UPDATE] Na het Yamamura kostuum komt er vrijdag ook nog een kostuum van Prinses Daisy beschikbaar voor Mario Maker. Dit maakte Nintendo Amerika bekend. Hieronder hebben we een afbeelding voor je:

mmmdaisy