Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Update] Pokémon Red, Blue en Yellow-bundels op komst!

Een heleboel nieuw Pokémon nieuws komt onze kant op!

Het zal je niet ontgaan zijn, maar dit jaar viert Pokémon haar 20e verjaardag. Dit wordt gevierd met verschillende releases. Vandaag heeft Nintendo een trailer van Pokémon Rumble World naar buiten gebracht, maar het Japanse bedrijf heeft ook nieuwe bundels Pokémon bundels aangekondigd.

Op 27 februari worden drie 2DS bundels uitgebracht. De bundels hebben elk een voorgeïnstalleerde versie van Pokémon Red, – Blue of – Yellow krijgen. De 2DS zal op basis van de bijgeleverde titel een kleurtje krijgen. Naast een van de titels zal de koper ook een code kunnen vinden met een passende HOME-thema.

12496038_938198112929500_2835382563087946084_o
Naast dat er nieuwe bundels gaan uitkomen, brengt Nintendo ook nieuwe coverplates uit voor de Nintendo New 3DS. De coverplates zijn bedekt met Pokémon, waarvan er een gebaseerd is op Pokémon Super Mystery Dungeon. De releasedata zijn als volgt:

  • Coverplate Pokémon Super Mystery Dungeon: 19 februari
  • Coverplate Pokémon: 27 februari

CYh2A4dWcAAD4hF CYh22lbWAAAKolt

Vanaf 22 januari zal Pokémon Rumble World een fysieke uitvoering kennen. De titel zal wel enkele verschillen kennen met de digitale versie, welke sinds vorig jaar gratis in de eShop te vinden is. In de fysieke uitvoering zal het niet meer nodig zijn om diamanten te kopen en beschik je over alle content. Nintendo heeft naar aanloop van de release een trailer uitgebracht welke je hieronder kan bewonderen.

Update: Naast de bundels is er nog een video verschenen over de plannen voor de 20ste verjaardag.

Zo zullen verschillende legendarische gedistributeerd worden, komen er nieuwe ruilkaarten en zullen Pokémon films een digitale opfrisser krijgen. Bekijk de video hieronder:

Welke titels of coverplates ga jij in huis halen? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!